Tynnyripumppu/Vesi-imuri ruostumaton 316L

Uusi tuote

Täytä tai tyhjennä 208 litran tynnyri alle kahdessa minuutissa! Käännettävä suunta - täyttää ja tyhjentää. Tynnyripumppu on helppo liittää paineilmaan ja se sopii normaalin 208 litran tynnyrin kanteen. Käännettävän toimintasuunnan ansiosta voit täyttää tai tyhjentää tynnyrin alle kahdessa minuutissa yhdellä napin käännöllä (nesteen viskositeetti vaikuttaa toimintanopeuteen). Pakkaukseen kuuluvan monipuolisen letkusarjan avulla voidaan imeä esimerkiksi läikkyneitä nesteitä, lietettä, jäteöljyä tai jätevettä vain paineilmaa käyttämällä.

Tynnyripumpun metalliosat on valmistettu 316L ruostumattomasta teräksestä, joten se kestää syövyttäviäkin nesteitä. Ei saa käyttää helposti syttyvien nesteiden kanssa. Paineilman kulutus on 570 litraa minuutissa 5,5 bar käyttöpaineella.

   

Lisätietoja

Lisätietoja

Tynnyripumpulla voidaan imeä tynnyri täyteen nestettä, siirtää tynnyri toiseen paikkaan ja tyhjentää se siellä. Letkusarjan avulla tynnyripumppua voidaan käyttää kaikenlaisten nestevuotojen siivoamiseen nopeasti ja tehokkaasti.