Energiaa säästävät puhallustuotteet

Nex Flow puhallustuotteilla voit vähentää paineilman kulutusta, säästää energiaa ja tehostaa tuottavuutta. Valikoimaamme kuuluvat Nex Flow puhallussuuttimet, ilmaveitset, virtausvahvistimet ja puhalluspistoolit.

Energiaa säästävät puhallustuotteet 

Alaryhmät

 • Ilmaveitset

  Ilmaveitsi muodostaa paineilmasta yhtenäisen, terävän ja lastamaisen puhalluksen, joka poistaa pinnoilta kosteuden ja irrallisen aineksen. Nex Flow ilmaveitsillä voit vähentää paineilman kulutusta ja työpisteen melua.

 • Pyöreät ilmaveitset

  Pyöreät ilmaveitset soveltuvat erilaisten tankojen, putkien ja kaapeleiden kuivaamiseen, puhdistamiseen ja jäähdyttämiseen, niillä saadaan aikaan tasainen puhallusteho 360° kappaleen ympärille. Avattavaksi tehdyn rakenteen ansiosta Nex Flow Ring Blade -pyöreiden ilmaveitsien asentaminen ja käyttö on nopeaa ja helppoa.

 • Virtausvahvistimet

  Virtausvahvistimet ovat yksinkertaisia, edullisia ja huoltovapaita. Niillä voidaan siirtää höyryjä, savua, kevyitä materiaaleja sekä suuria määriä ilmaa jäähdytystä, puhallusta ja kuivausta varten.

 • Puhallussuuttimet

  Nex Flow puhallussuuttimet säästävät paineilmaa ja vähentävät melua. Kaikissa puhallussuuttimissamme hyödynnetään "Coanda"-efektiä, jolla saadaan aikaan huomattava vahvistus paineilman puhallustehoon.

 • Puhalluspistoolit

  Valikoimassamme on kahden mallista Nex Flow puhalluspistoolia: kahvamallista ja pienikokoisempaa painonapilla toimivaa mallia. Puhalluspistoolimme ovat saatavana Nex Flow puhallussuuttimilla varustettuina.

 • Ilmapuhaltimet

  Nex Flow ilmapuhaltimet ovat suurempia kuin puhallussuuttimet, niitä käytetään kun halutaan kohdistaa vahvistettu puhallusteho laajemmalle alueelle.

 • Puhallussuuttimet...

  Nex Flow puhallussuuttimet yhdysputkella