Energiaa säästävät puhallustuotteet

Nex Flow puhallustuotteilla voit vähentää paineilman kulutusta, säästää energiaa ja tehostaa tuotantoa. Valikoimaamme kuuluvat Nex Flow puhallussuuttimet, ilmaveitset, virtausvahvistimet ja puhalluspistoolit.

Energiaa säästävät puhallustuotteet 

Alaryhmät

 • Ilmaveitset

  Ilmaveitsi muodostaa paineilmasta yhtenäisen, terävän ja lastamaisen puhalluksen. Tehokas puhallus poistaa pinnoilta lian ja kosteuden. Nex Flow ilmaveitsillä voit vähentää paineilman kulutusta ja pienentää työpisteen melua.

 • Pyöreät ilmaveitset

  Pyöreät ilmaveitset soveltuvat erilaisten tankojen, putkien ja kaapeleiden puhdistamiseen, kuivaamiseen ja jäähdyttämiseen, niillä saadaan aikaan tasainen puhallusteho koko kappaleen ympärille. Avattavaksi tehdyn rakenteen ansiosta Nex Flow -pyöreiden ilmaveitsien asentaminen ja käyttö on nopeaa ja helppoa.

 • Virtausvahvistimet

  Nex Flow virtausvahvistimilla voidaan puhaltaa, tuulettaa ja kuivata. Niillä voidaan myös kuljettaa kevyitä materiaaleja. Virtausvahvistimet hyödyntävät "Coanda”-efektiä, jonka avulla paineilmapuhallukseen otetaan mukaan ulkopuolista ilmaa ympäröivästä tilasta. Tällä saadaan aikaan tehokas puhallus vähäisellä paineilman kulutuksella.

 • Puhallussuuttimet

  Nex Flow puhallussuuttimet säästävät paineilmaa ja vähentävät melua. Kaikissa puhallussuuttimissamme hyödynnetään "Coanda"-efektiä, jolla saadaan aikaan huomattava vahvistus paineilman puhallustehoon.

 • Puhalluspistoolit

  Nex Flow puhalluspistooleja on kahta mallia: kahvamallista ja pienikokoisempaa painonapilla toimivaa mallia. Kaikki puhalluspistoolimme ovat saatavana Nex Flow puhallussuuttimilla varustettuina.

 • Ilmapuhaltimet

  Nex Flow ilmapuhaltimet ovat suurempia kuin puhallussuuttimet, niitä käytetään kun halutaan kohdistaa vahvistettu puhallusteho laajemmalle alueelle.