Ilmapuhaltimet

Mallin mukaan

Uusi tuote

Ilmapuhaltimet ovat suurempia kuin puhallussuuttimet, niitä käytetään kun halutaan kohdistaa vahvistettu puhallusteho laajemmalle alueelle. Ne ovat huomattavasti tehokkaampia kuin puhallussuuttimet, vaikka usein kuluttavatkin vain saman verran paineilmaa. Ilmapuhaltimien käyttökohteita ovat sovellukset jotka vaativat suurempaa paikallisesti kohdistettua puhallustehoa kuin minkä ilmaveitset tai virtausvahvistimet tuottavat.

                                                                                               45001 High Flow ja 45002 High Force ilmapuhaltimet ovat ulkoisesti saman kokoisia, ainoa ero on High Flow mallin  suurempi ulostuloaukko vahvistetulle ilmavirtaukselle. Vakiomallin ilmapuhaltimet on tarkoitettu jäähdyttämiseen ja kevyempiin puhallus-sovelluksiin. High Force –mallit sopivat enemmän tehoa vaativiin puhalluskohteisiin.
45002B High Force ilmapuhallin messinkisenä. Puhallustehoa säätävä ilmarako voidaan helposti asettaa ja lukita paikalleen lukkorenkaalla. Puhallusteho voidaan säätää tarkasti rungossa olevan asteikon mukaan. Sopii paljon puhallustehoa vaativiin kohteisiin.
45002S High Force ilmapuhallin 316L ruostumatonta terästä. Puhallustehoa säätävä ilmarako voidaan helposti asettaa ja lukita paikalleen lukkorenkaalla. Puhallusteho voidaan säätää tarkasti rungossa olevan asteikon mukaan. Sopii hyvin korkeisiin lämpötiloihin ja elintarviketeollisuuden paljon puhallustehoa vaativiin kohteisiin.
45003 Mini ilmapuhallin sopii pieniin kohteisiin joihin puhallussuutin ei ole sopiva. Pienin saatavilla oleva ilmapuhallin, tehokas ja säädettävä.
45004 ilmapuhallin on suurikokoisin ja tehokkain Nex Flow ilmapuhallinmalli. Säädettävällä puhallusteholla.