Staattisen sähkön poisto

Kirjoittaja     Home      0 Kommentit  katsottu (7)
Staattisen sähkön poisto
Staattista sähköä muodostuu esimerkiksi muovituotteisiin, kalvoihin ja paperiin. Staattinen sähkö voi aiheuttaa ongelmia laitteiden jumittuessa ja jopa sähköiskun vaaran. Staattinen sähkövaraus voidaan poistaa laadukkailla saksalaisen HAUG:in valmistamilla ionisaattoreilla.
Pyöreät ilmaveitset soveltuvat erilaisten putkien, tankojen ja kaapeleiden puhdistukseen, kuivaukseen ja jäähdyttämiseen.
Pyöreät ilmaveitset soveltuvat erilaisten putkien, tankojen ja kaapeleiden puhdistukseen, kuivaukseen ja jäähdyttämiseen. Niillä saadaan aikaan tasainen puhallusteho koko kappaleen ympärille. Avattavaksi tehdyn rakenteen ansiosta Nex Flow -pyöreiden ilmaveitsien asentaminen ja käyttö on nopeaa ja helppoa. https://virtaustekniikka.fi/10-pyoerea-ilmaveitsi.html

Nex Flow ilmaveitset tehokkaaseen puhallukseen

Kirjoittaja     Home      0 Kommentit  katsottu (135)
Nex Flow ilmaveitset tehokkaaseen puhallukseen
Ilmaveitsellä saat paineilmasta tehokkaan, terävän ja lastamaisen puhalluksen. Tehokas puhallus poistaa lian ja kosteuden. Nex Flow Silent X-Stream ilmaveitsen aerodynaaminen muotoilu on optimoitu täydelliseksi. Sillä on suurin mahdollinen virtausvahvistuskerroin ja se on erittäin hiljainen. Valmistusmateriaalit: anodisoitu alumiini, kova-anodisoitu alumiini tai ruostumaton teräs.

Milloin voisin käyttää Vortex-putkea pistejäähdytykseen?

Kirjoittaja     Home      1 Kommentit  katsottu (143)
Milloin voisin käyttää Vortex-putkea pistejäähdytykseen?
Vortex-putkjäähdytystä voidaan tarvita, jos kuumuus jossain kohteessa häiritsee laitteiden toimintaa tai jos tuotannon tehokkuutta voidaan parantaa jäähdyttämisen avulla. Kotelojäähdytyksen tyypillisiä kohteita ovat sellaiset elektroniikan koteloinnit ja ohjauspaneelit joissa on ongelmia ylikuumentumisen kanssa ja/tai sitten likainen ympäröivä tila voi aiheuttaa ongelmia laitteistojen toiminnalle tai kestävyydelle.

Virtausvahvistin puhaltaa, tuulettaa ja kuljettaa

Kirjoittaja     Home      6 Kommentit  katsottu (546)
Virtausvahvistin puhaltaa, tuulettaa ja kuljettaa
Nex Flow virtausvahvistimilla voidaan puhaltaa, tuulettaa ja kuivata. Niillä voidaan myös kuljettaa kevyitä materiaaleja. Virtausvahvistimet hyödyntävät "Coanda”-efektiä, jonka avulla paineilmapuhallukseen otetaan mukaan ulkopuolista ilmaa ympäröivästä tilasta. Tällä saadaan aikaan tehokas puhallus vähäisellä paineilman kulutuksella.
Showing 1 to 5 of 6 (1 Pages)