Suomen Virtaustekniikka Oy

Ionisaattoritykki

Nex Flow Ionisaattoritykki poistaa staattisen sähkön jopa 4,6 metrin etäisyydeltä. Ionisaattoritykki yhdistää staattisen sähkön poiston ja puhallusvaikutuksen. Ionisaattoritykki on pienikokoinen ja se sopii ahtaisiinkin paikkoihin. Ionisaattoritykki tarvitsee toimiakseen HAUG-korkeajännitevirtalähteen ja paineilmaa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Tuotetunnus (SKU): 17040 Osasto:

Kuvaus

Ionisaattoritykin toiminta perustuu HAUG piste-ionisaattorin ja Nex Flow FX40 virtausvahvistimen yhteisvaikutukseen. Virtausvahvistimeen syötetyn paineilman avulla saadaan ionisaattorin muodostama staattisen sähkön poistovaikutus ulotettua jopa 4,6 metrin etäisyydelle. Lähempänä Ionisaattoritykkiä virtausvahvistimen puhallus toimii myös staattisesti varautuneen pölyn poistajana. Puhallustehoa voidaan säätää tarpeen mukaan käyttöpainetta muuttamalla.

Ionisaattoritykki sopii kohteisiin missä tarvitaan pidempää vaikutusetäisyyttä kuin esimerkiksi ionisaattoritangoilla tai ionisoivalla puhalluspistoolilla. Esimerkkinä staattisen sähkön poisto monimutkaisista rakenteista, muovisäiliöiden sisältä tai pakkauskelmuista.

Ionisaattoritykki on helppo asentaa, se on vahvaa tekoa, pienikokoinen ja kuluttaa vain vähän paineilmaa.

 

Saatat myös pitää...